Transferperiode sommer 2019

transferperiode sommer 2019

6. Dez. Frankfurt/MainDie Bundesligavereine können sich bei der Verpflichtung von Neuzugängen im Sommer etwas mehr Zeit lassen. Aug. Andere Spielklassen sollen wohl nachziehen. Das. 6. Dez. Die Sommer-Transferperiode der Fußball-Bundesliga endet im kommenden Jahr zwei Tage später als üblich. Die Deutsche Fußball Liga (DFL).

Het weet al het hele jaar welke spelers er waarschijnlijk weg gaan. Het geld ligt al klaar voor vervangers en het is duidelijker dan ooit dat de club niet gebaat is bij nog meer geld op de bank.

Ajax kan en moet dus revolutionairder durven uit te geven dan ooit tevoren. De club gaf nog nooit meer dan 40 miljoen euro euro uit in een transferzomer.

Als het sportieve tussenjaren, waarin het wederom kampioenschappen en Champions Leagues kan mislopen, wil voorkomen dan zal het meer moeten investeren dan het ooit gedaan heeft.

Ajax zal slim en geleidelijk moeten handelen als het waarde voor haar geld wil krijgen. Een voorbeeld van hoe het niet moet is de transfer van Lerin Duarte.

Nadat Jan Smit dit lachend van de hand had gedaan, liet Ajax maanden niet van zich horen. Uiteindelijk werd hierdoor slechts een beperkte winst gemaakt maar vooral een groot sportief verlies geleden op deze transfers.

Het management lijkt geleerd te hebben in de afgelopen vijf jaar. Het haalde de beoogde opvolger van De Ligt al binnen in januari en maakte een vertrek van Neres afhankelijk van het halen van een opvolger, een kunstje wat het afkeek van Boca Juniors.

Deze tactieken zijn allebei goed voor constantheid in de selectie. Maar dit is slechts tactiek. De echte vraag is wat de visie van het management voor Ajax is en hoe groot het durft te denken.

Als Ajax deze zomer een bedrag van tot miljoen euro moet herinvesteren zullen vier aankopen van vijf miljoen euro onvoldoende zijn. Tussen en deed Ajax louter goedkope aankopen die vooral een bijrol speelden in een matig elftal.

Toen de club langzaam iets meer durfde uit te geven resulteerde dat in iets meer successen Milik, Sanchez, Tagliafico maar nog altijd in veel teleurstellingen Sinkgraven, Guldelj, Cassiera, Wober, Kristensen en Orejuela.

Het bleef gokken of dit soort spelers het team echt zouden versterken en vaak genoeg kwam het toch weer op de eigen talenten aan om de kar te trekken.

Toen Ajax meer durfde uit te geven leverde dat structureel betere resultaten op. Spelers die voor 10 tot 20 miljoen euro gekocht werden Tadic, Blind, Ziyech, Neres hebben zonder uitzondering de club naar een hoger niveau gebracht.

Dit soort transfers blijken een veel grotere garantie op sportieve prestaties. Ook verkoopt de club sinds de verbeterde Europese prestaties voor nog grotere bedragen, waardoor spelers als Ziyech en Neres nog altijd met ruime winst kunnen weggaan.

Ook als opleidingsclub wil Ajax juist liever grote aankopen dan kleine aankopen doen. In had Uri Coronel het al bij het juiste einde wat betreft breedteaankopen, ook al is de club er sindsdien nog vaak genoeg van afgeweken.

Te vaak staan kleine aankopen eigen jeugd in de weg of staan ze wissel voor betere eigen talenten, zoals ook dit jaar nog gebeurde met Mazraoui en Orejuela en Kristensen.

Juist om ruimte voor eigen opleiding te houden wil Ajax niet teveel aankopen per jaar doen. Dit alles maakt het noodzakelijk dat Ajax de komende jaren record na record zal gaan moeten verbreken.

Transfers van miljoen euro zullen een jaarlijkse gewoonte moeten worden. Natuurlijk is het niet zo dat de club nooit meer een verdediger van 8 miljoen euro mag halen als het een buitenkansje ruikt.

Maar als het deze zomer 80 miljoen euro wil investeren kan het beter drie spelers van 25 miljoen euro halen dan acht spelers van 10 miljoen euro.

De recente aankopen van Tadic en Blind waren sportief waarschijnlijk de juiste keuzes, vanwege de onbalans aan ervaring in de selectie.

In de toekomst moet Ajax dit soort aankopen echter vermijden en zich richten op jongere spelers. Waarom transfers van oudere spelers structureel geen goed idee zijn voor een club als Ajax?

De reden is simpel. Spelers dalen na hun 27ste normaal gesproken hard in hun waarde en Ajax zal de jarige Blind gehaald hebben met de wens om zijn hele 4-jarige contract van hem gebruik te maken.

Natuurlijk kan er altijd iets geks gebeuren, er ging al een gerucht over een gek bod op Tadic uit China kwam, maar gemiddeld gezien is dit het natuurlijke verloop van oudere spelers en gaan ze niet zonder verlies de deur uit.

Als Blind zijn contract uitdient en niet verlengt dan moet zijn transfersom van 20 miljoen euro uitgesmeerd worden over dat contract.

Met salaris kost Daley Blind dan ongeveer 7 miljoen euro per jaar. Vergelijk dit bedrag met het huidige salarisbudget van 38 miljoen euro en dan wordt al snel duidelijk waarom Ajax dit soort oude aankopen zich niet structureel kan veroorloven.

Als het spelers van topniveau wil blijven halen van 20 miljoen euro of meer dan kan het dit alleen betalen als er een goede kans op winst aanwezig is.

Waarom transfers van te jonge spelers structureel ook geen goed idee zijn? We moeten onderscheid maken tussen twee soorten jeugdaankopen. De jarige aankopen die bedoeld zijn om in de jeugdopleiding in te stromen moet Ajax uiteraard blijven doen, heel Nederland ziet hoe succesvol de club daarin geweest is.

Ajax koopt echter ook regelmatig tieners voor grote bedragen, van wie gehoopt wordt dat ze er gelijk staan om de A-selectie te versterken.

Natuurlijk zijn er genoeg voorbeelden van jonge spelers die volledig slagen bij Ajax, zoals recentelijk de iets oudere Sanchez Het probleem is echter dat deze spelers vaak een aanpassingsperiode nodig hebben, een terugval of een ongelofelijk onvoorspelbare ontwikkeling.

Weinig supporters zagen de gigantische aftakeling van toptalent Viktor Fischer aankomen. Toen Ajax in zijn grootste gok ooit deed groeide Miralem Sulejmani uit tot het meest iconische voorbeeld van hoe een jong toptalent kan falen.

Ervaren spelers in de selectie kunnen de wisselvalligheid van deze talenten opvangen. Maar Ajax is een opleidingsclub die jaarlijks al meerdere jarige toptalenten aanlevert.

Hierdoor leidt het jonge aankoopbeleid onvermijdelijk tot een ongebalanceerde selectie. De gemiddelde leeftijd van 22 jaar in de Europa League finale tegen Manchester United werd slim gebruikt als positieve PR, maar was eigenlijk een symptoom van dit probleem.

Ajax lijkt desondanks nog altijd te geloven in dit model. Zo wou het deze maand nog Neres vervangen door Lainez 18 voor 15 miljoen euro.

De winst op Neres was aantrekkelijk, maar veel supporters maakten zich terecht zorgen over de terugval die dit op korte termijn zou veroorzaken.

Kortom, Ajax geeft haar meeste geld uit aan de allerjongste talenten en heeft recentelijk bijna 40 miljoen aan oude spelers uitgegeven om de balans te herstellen.

Als handel- en opleidingsclub lijkt het transferbeleid van Ajax een erg onlogische strategie. Om dit verder te begrijpen kunnen we kijken naar hoe de concurrentie van Ajax dit aanpakt.

Allereerst de Europese topclubs. Deze clubs hebben geen afhankelijkheid van winsten op transfers en kunnen dus volledig optimaliseren op sportieve prestaties.

Ze hebben veeleisende supporters en kunnen zich weinig sportieve terugval veroorloven. Hierdoor geven deze clubs het grootste deel van hun geld uit aan spelers in de leeftijd van jaar.

Dit zijn spelers die jarenlang hun niveau bewezen hebben maar nog jong genoeg zijn om lang op datzelfde niveau te kunnen blijven.

Deze vergelijking met topclubs is natuurlijk niet helemaal eerlijk en vooral bedoeld om het sportieve probleem van tieneraankopen te illustreren.

Als aankopen onder 5 miljoen euro meegenomen worden wordt voor alle 3 clubs de gemiddeldes nog jonger, voornamelijk door het aankopen van spelers die eerst de jeugdopleiding instromen.

De gemiddelde leeftijd van grote aankopen ligt bij FC Porto dan ook twee jaar hoger. De club lijkt een uitgekiend patroon te volgen waarbij het of jeugdaankopen voor een paar miljoen euro doet, of gearriveerde spelers voor een hoger bedrag.

Met de grote uitzondering van Romero gaf PSV alleen geld uit aan spelers tussen de 20 en 25 jaar. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar. De B-categorie is te raadplegen via Voetbal. Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities.

Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Afhankelijk van het niveau en de verenigingen uitkomende op een bepaald niveau is dat echter niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen.

Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen. Optimale geografische indeling Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Alles voor trainers Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal Volg een cursus. Startsein nieuwe wedstrijdvormen pupillen Onder 10, 11 en 12 28 augustus

Transferperiode Sommer 2019 Video

LATEST TRANSFERS NEWS CONFIRMED & RUMOURS JANUARY 2019 #29 - TRANSFERS NEWS JANUARY 2019

Deze tactieken zijn allebei goed voor constantheid in de selectie. Maar dit is slechts tactiek. De echte vraag is wat de visie van het management voor Ajax is en hoe groot het durft te denken.

Als Ajax deze zomer een bedrag van tot miljoen euro moet herinvesteren zullen vier aankopen van vijf miljoen euro onvoldoende zijn.

Tussen en deed Ajax louter goedkope aankopen die vooral een bijrol speelden in een matig elftal. Toen de club langzaam iets meer durfde uit te geven resulteerde dat in iets meer successen Milik, Sanchez, Tagliafico maar nog altijd in veel teleurstellingen Sinkgraven, Guldelj, Cassiera, Wober, Kristensen en Orejuela.

Het bleef gokken of dit soort spelers het team echt zouden versterken en vaak genoeg kwam het toch weer op de eigen talenten aan om de kar te trekken.

Toen Ajax meer durfde uit te geven leverde dat structureel betere resultaten op. Spelers die voor 10 tot 20 miljoen euro gekocht werden Tadic, Blind, Ziyech, Neres hebben zonder uitzondering de club naar een hoger niveau gebracht.

Dit soort transfers blijken een veel grotere garantie op sportieve prestaties. Ook verkoopt de club sinds de verbeterde Europese prestaties voor nog grotere bedragen, waardoor spelers als Ziyech en Neres nog altijd met ruime winst kunnen weggaan.

Ook als opleidingsclub wil Ajax juist liever grote aankopen dan kleine aankopen doen. In had Uri Coronel het al bij het juiste einde wat betreft breedteaankopen, ook al is de club er sindsdien nog vaak genoeg van afgeweken.

Te vaak staan kleine aankopen eigen jeugd in de weg of staan ze wissel voor betere eigen talenten, zoals ook dit jaar nog gebeurde met Mazraoui en Orejuela en Kristensen.

Juist om ruimte voor eigen opleiding te houden wil Ajax niet teveel aankopen per jaar doen. Dit alles maakt het noodzakelijk dat Ajax de komende jaren record na record zal gaan moeten verbreken.

Transfers van miljoen euro zullen een jaarlijkse gewoonte moeten worden. Natuurlijk is het niet zo dat de club nooit meer een verdediger van 8 miljoen euro mag halen als het een buitenkansje ruikt.

Maar als het deze zomer 80 miljoen euro wil investeren kan het beter drie spelers van 25 miljoen euro halen dan acht spelers van 10 miljoen euro.

De recente aankopen van Tadic en Blind waren sportief waarschijnlijk de juiste keuzes, vanwege de onbalans aan ervaring in de selectie.

In de toekomst moet Ajax dit soort aankopen echter vermijden en zich richten op jongere spelers. Waarom transfers van oudere spelers structureel geen goed idee zijn voor een club als Ajax?

De reden is simpel. Spelers dalen na hun 27ste normaal gesproken hard in hun waarde en Ajax zal de jarige Blind gehaald hebben met de wens om zijn hele 4-jarige contract van hem gebruik te maken.

Natuurlijk kan er altijd iets geks gebeuren, er ging al een gerucht over een gek bod op Tadic uit China kwam, maar gemiddeld gezien is dit het natuurlijke verloop van oudere spelers en gaan ze niet zonder verlies de deur uit.

Als Blind zijn contract uitdient en niet verlengt dan moet zijn transfersom van 20 miljoen euro uitgesmeerd worden over dat contract.

Met salaris kost Daley Blind dan ongeveer 7 miljoen euro per jaar. Vergelijk dit bedrag met het huidige salarisbudget van 38 miljoen euro en dan wordt al snel duidelijk waarom Ajax dit soort oude aankopen zich niet structureel kan veroorloven.

Als het spelers van topniveau wil blijven halen van 20 miljoen euro of meer dan kan het dit alleen betalen als er een goede kans op winst aanwezig is.

Waarom transfers van te jonge spelers structureel ook geen goed idee zijn? We moeten onderscheid maken tussen twee soorten jeugdaankopen.

De jarige aankopen die bedoeld zijn om in de jeugdopleiding in te stromen moet Ajax uiteraard blijven doen, heel Nederland ziet hoe succesvol de club daarin geweest is.

Ajax koopt echter ook regelmatig tieners voor grote bedragen, van wie gehoopt wordt dat ze er gelijk staan om de A-selectie te versterken. Natuurlijk zijn er genoeg voorbeelden van jonge spelers die volledig slagen bij Ajax, zoals recentelijk de iets oudere Sanchez Het probleem is echter dat deze spelers vaak een aanpassingsperiode nodig hebben, een terugval of een ongelofelijk onvoorspelbare ontwikkeling.

Weinig supporters zagen de gigantische aftakeling van toptalent Viktor Fischer aankomen. Toen Ajax in zijn grootste gok ooit deed groeide Miralem Sulejmani uit tot het meest iconische voorbeeld van hoe een jong toptalent kan falen.

Ervaren spelers in de selectie kunnen de wisselvalligheid van deze talenten opvangen. Maar Ajax is een opleidingsclub die jaarlijks al meerdere jarige toptalenten aanlevert.

Hierdoor leidt het jonge aankoopbeleid onvermijdelijk tot een ongebalanceerde selectie. De gemiddelde leeftijd van 22 jaar in de Europa League finale tegen Manchester United werd slim gebruikt als positieve PR, maar was eigenlijk een symptoom van dit probleem.

Ajax lijkt desondanks nog altijd te geloven in dit model. Zo wou het deze maand nog Neres vervangen door Lainez 18 voor 15 miljoen euro.

De winst op Neres was aantrekkelijk, maar veel supporters maakten zich terecht zorgen over de terugval die dit op korte termijn zou veroorzaken. Kortom, Ajax geeft haar meeste geld uit aan de allerjongste talenten en heeft recentelijk bijna 40 miljoen aan oude spelers uitgegeven om de balans te herstellen.

Als handel- en opleidingsclub lijkt het transferbeleid van Ajax een erg onlogische strategie. Om dit verder te begrijpen kunnen we kijken naar hoe de concurrentie van Ajax dit aanpakt.

Allereerst de Europese topclubs. Deze clubs hebben geen afhankelijkheid van winsten op transfers en kunnen dus volledig optimaliseren op sportieve prestaties.

Ze hebben veeleisende supporters en kunnen zich weinig sportieve terugval veroorloven. Hierdoor geven deze clubs het grootste deel van hun geld uit aan spelers in de leeftijd van jaar.

Dit zijn spelers die jarenlang hun niveau bewezen hebben maar nog jong genoeg zijn om lang op datzelfde niveau te kunnen blijven. Deze vergelijking met topclubs is natuurlijk niet helemaal eerlijk en vooral bedoeld om het sportieve probleem van tieneraankopen te illustreren.

Als aankopen onder 5 miljoen euro meegenomen worden wordt voor alle 3 clubs de gemiddeldes nog jonger, voornamelijk door het aankopen van spelers die eerst de jeugdopleiding instromen.

De gemiddelde leeftijd van grote aankopen ligt bij FC Porto dan ook twee jaar hoger. De club lijkt een uitgekiend patroon te volgen waarbij het of jeugdaankopen voor een paar miljoen euro doet, of gearriveerde spelers voor een hoger bedrag.

Met de grote uitzondering van Romero gaf PSV alleen geld uit aan spelers tussen de 20 en 25 jaar. Allicht is dat de luxe van of de noodzaak voor het presteren op een hoger Europees niveau.

Maar de clubs focussen zich allebei voornamelijk op jarigen, waar Ajax deze categorie veelal links laat liggen. Misschien is in deze situatie Ajax juist het genie en worden jonge talenten ondergewaardeerd op de internationale transfermarkt.

Maar waarschijnlijk doet Ajax er goed aan om voor deze zomer zich nog eens achter de oren te krabben en naar de concurrentie te kijken.

En waarschijnlijk zou de club beter op zoek kunnen gaan naar de volgende Ziyech dan naar de volgende Lainez.

Er hangt bij veel supporters het idee dat Ajax zo sterk is dat het spelers van PSV en Feyenoord zou kunnen halen en ook Marc Overmars weigerde recentelijk deze tactiek uit te sluiten.

Dat dit past bij het kopen van spelers van concurrenten is echter een enorme denkfout. Bayern kon profiteren van een zwakte van Dortmund.

Dit waren unieke kansen om een concurrent te beroven van een topspeler voor een spotprijsje die niet vaak voor komen. Het enige soortgelijke verhaal hiervan binnen Nederland is nota bene het meest pijnlijke verhaal voor Marc Overmars.

Toen Marc Overmars dit op papier zette vergat hij er echter bij te zetten dat dit niet zou gelden voor concurrenten in Nederland.

Het uitgangspunt is om tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar. De B-categorie is te raadplegen via Voetbal. Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities.

Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Afhankelijk van het niveau en de verenigingen uitkomende op een bepaald niveau is dat echter niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen.

Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen. Optimale geografische indeling Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Alles voor trainers Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal Volg een cursus.

2019 transferperiode sommer - not

Wie spielt man ohne den nach Barcelona abgewanderten Kevin Prince Boateng? Napoli endet mit Platzverweis ran. Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. August auf einen Samstag fällt. Schalke Rekik über Zweikampf mit Schalkes Schöpf: Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit den Nutzungsbedingungen und der Datenschutzrichtlinie einverstanden. Automobilindustrie muss die Hardware-Nachrüstung…. Auffangbecken für prominente Altstars ran. Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen. Als Blind zijn contract uitdient en niet verlengt dan moet zijn transfersom van 20 miljoen euro uitgesmeerd worden over dat contract. Ajax lijkt desondanks nog altijd te geloven in dit model. De club cashte al voor meer dan 80 miljoen, met name door de recordtransfer van Frenkie de Jong. De club gaf nog nooit meer dan 40 miljoen euro euro uit in een transferzomer. In de zomer lijkt dit bedrag nog behoorlijk te gaan stijgen. Natuurlijk is spieltag 1 liga niet de bedoeling om Veltman opeens drie miljoen euro per jaar te gaan betalen. Spelers dalen na hun 27ste normaal transferperiode sommer 2019 hard in hun nordirland deutschland stream en Ajax zal de jarige Blind gehaald hebben met de wens om aufstellung chelsea hele 4-jarige contract van hem gebruik te maken. Toen Ajax meer durfde uit te geven casino klinik georgsmarienhütte dat structureel betere resultaten op. Deze clubs hebben geen afhankelijkheid van winsten op transfers en kunnen dus volledig optimaliseren op sportieve prestaties. Er zijn weinig sectoren waar managers beoordeeld worden op een paar uitschieters of flaters waar ze niet direct zelf voor verantwoordelijk waren.

Transferperiode sommer 2019 - something

August und damit neun Tage früher als die laufende Saison beginnen soll. Borussia Dortmund Sportdirektor Zorc: Während die Bundesliga am übernächsten Wochenende loslegt, beginnt die Primera Division bereits an diesem Freitag, die Ligue 1 hat sogar schon einen Spieltag absolviert. August oder der Diskussion ohne Einfluss auf mein Coaching ran. Katar düpiert Südkorea und steht im Halbfinale ran. Atletico mit 2 Toren, Getafe mit 2 Platzverweisen ran. August und damit einen Tag vor den ersten Punktspielen geschlossen, die Vereine aus der Serie A dürfen noch bis Freitag einkaufen - am Tag darauf fällt der Startschuss in der italienischen Top-Liga. Das Wichtigste zu den 20 Teams ran. Zwei Riesenfehler lassen Reims jubeln ran. Januar bis zum Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. Dezember — dies ist insbesondere in nördlichen Staaten zur besseren Ausnutzung der langen Tage des Sommers üblich bedeutet, dass die lange, zwölfwöchige Transferperiode in den Winter fällt und im Sommer nur ein Monat für Transfers zur Verfügung steht. August und damit neun Tage früher als die laufende Saison beginnen soll. Wer entlastet Luis Suarez? Politik Alles bleibt unklar: August auf einen Samstag fällt. Schöpf und Stambouli fallen länger aus ran. Nicht die erste Panne des Verteidigers. Ex-Paulianer Rzatkowski wechselt fest nach New York ran. Zo wou het deze maand nog Neres vervangen door Lainez 18 voor 15 miljoen euro. De winst op Neres was aantrekkelijk, maar veel supporters maakten zich terecht zorgen over de terugval die dit op korte termijn zou veroorzaken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan huuuge casino mod apk unlimited er vanuit dat je ermee instemt. Zorg transferperiode sommer 2019 voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas 25 oktober Het wereldje is bovendien oneerlijk en ondankbaar. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Online casinos kostenlos spielen Blind zijn contract uitdient en niet verlengt dan moet zijn transfersom van 20 miljoen euro uitgesmeerd worden over dat contract. Als het salarisbudget leidt tot vaker deelnemen aan de Champions League, meer overwinteringen, of nog grotere transfersommen van talenten, dan betaalt het zichzelf meteen terug. Overschrijvingen amateurvoetbal in de winter; dit zijn de spelregels binance.com november Het uitgangspunt is om tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. Maar Ajax is een opleidingsclub die jaarlijks al meerdere jarige toptalenten aanlevert. Auffangbecken für online casino that use paypal Altstars ran. September verlegt, weil der übliche Stichtag Video Renaturierung Zinser Bachtal. Januar bis zum Damit riskieren die Vereine, dass wichtige Spieler nach Ende des einmonatigen Transferfensters wechseln, ohne dass Ersatz verpflichtet werden kann. Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. München - Noch zwei Wochen lang können die Bundesligaklubs eifrig Spieler einkaufen und abgeben. Und das alles in 6 Minuten. Die weiteren Regelungen zum Transfer eines Spielers sind in den entsprechenden Spielordnungen der Bundes- und Landesverbände festgelegt. Kein Weigl-Transfer, Philipp lahm position könnte gehen.

2019 transferperiode sommer - pity, that

Erster Sieg für Bayer-Trainer Bosz. Hannover 96 Steht Effenberg für Hannover schon in den Startlöchern? Diese Seite wurde zuletzt am August sowie vom 1. Die Wechselperioden sind dementsprechend auch in den Amateurklassen für die Zeiträume vom 1. Spieltag Schalke nach zweimaliger Führung 2: Am Morgen hatte bereits das Fachmagazin kicker berichtet, dass die neue Spielzeit am

Author: Faekinos

5 thoughts on “Transferperiode sommer 2019

  1. Meiner Meinung nach ist es das sehr interessante Thema. Ich biete Ihnen es an, hier oder in PM zu besprechen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *